Betaalmethoden

Bestellen

Online bestellen bij ColoredWalls.com is eenvoudig, doorloop onderstaande 4 stappen:
1. Zoek de gewenste producten en plaats deze via de blauwe button in uw digitale winkelwagen.
2. Zodra u in het afrekenproces zit kunt u inloggen of als gast afrekenen zonder een account aan te maken.
3. Kies vervolgens de gewenste betaalmethode en klik op de button "afrekenen" om uw bestelling definitief te maken.

 

Betaalwijze

U kunt bij ColoredWalls op één van de volgende manieren betalen:

Betaalwijze NL
iDEAL
Bancontact
PayPal
Visa
Belfius
Mastercard
Factuur bij levering (B2B)PAYPAL
Met PayPal kunt u veilig en gemakkelijk online geld overmaken. PayPal helpt uw creditcardinformatie en bankgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. U kunt eenvoudig en gratis een PayPal account aanmaken op de website van PayPal en hier uw bankrekening en of creditcard aan koppelen. U bepaalt zelf of uw aankopen worden afgeschreven van uw creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Sommige aankopen die u online met PayPal aanschaft komen in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en PayPal Retourkosten Vergoeding. Bekijk de website van PayPal voor meer informatie.

FACTUUR BIJ LEVERING (B2B)
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bepaalde zakelijke klanten. Met deze betaalmethode ontvangt u na ontvangst van uw bestelling de factuur op het door u opgegeven factuuradres. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan onderaan deze pagina contact op met onze klantenservice.
 

Geldteruggave

Geldteruggave, bij annulering of een retourzending, is op basis van de door u gekozen betaalwijze. Ook als u uw online bestelling in de winkel retourneert ontvangt u na het verwerken van u retourzending het bedrag op dezelfde wijze terug als u betaald heeft. Bij annulering trachten wij de betaling binnen 7 dagen terug te storten en bij een retourzending binnen 14 dagen na melding van de herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Heeft u per creditcard betaald dan is het afhankelijk van uw creditcard maatschappij wanneer u weer over het bedrag beschikt. Sommige creditcard maatschappijen verwerken transacties namelijk aan het einde van elke maand.

Creditcard: het orderbedrag wordt automatisch teruggestort op uw creditcardrekening.
iDeal: het orderbedrag wordt automatisch teruggestort op uw rekening. 
PayPal: indien u heeft gekozen om het aankoopbedrag af te schrijven van uw creditcard dan wordt het aankoopbedrag ook weer teruggestort op uw creditcard. Indien u heeft gekozen voor afschrijven via bankrekening of PayPal-saldo dan wordt het aankoopbedrag teruggestort op uw PayPal-saldo.

 


 

Factuur kwijt

Bent u uw factuur kwijt en wilt u hier graag een kopie van? Stuur dan onderaan deze pagina een bericht naar onze klantenservice met daarin het ordernummer en uw gegevens zodat we uw factuur kunnen opzoeken in ons systeem.

 


 

Bankgegevens

Wanneer u betaalt via een bankoverschrijving, vermeld dan altijd uw klant- en ordernummer.

Rabobank Rekeningnummer:  1295.72.160 
IBAN: NL76 RABO 0129572160 
BIC: RABONL2U

KVK nummer: 50381814 (NL)
BTW nummer NL: 8227.07.949.B01
BTW nummer BE: 0549.925.959