Ralph Lauren

Ralph Lauren Behang

Het Ralph Lauren behang maakt onderdeel uit van de ‘Home’ afdeling van het gerenommeerde Amerikaanse ontwerpbureau ‘Polo Ralph Lauren Corporation’. Het luxueuze merk werd in 1968 door de beroemde modeontwerper Ralph Lauren opgericht. Eerst ontwierp hij louter dassen, maar daarna ook heren- en damesmode. Later kwam daar interieurmode en dus ook muurbekleding bij.

Ieder behang uit de rijke collectie heeft -geheel in lijn met het eersteklas modemerk- een majestueus en avontuurlijk karakter. Neem bijvoorbeeld het beestachtige Bartlett Zebra behang, dat zoals de naam doet vermoeden een prachtige zebraprint heeft, of het Searsport Map Royal behang, dat is voorzien van een grensverleggende, nautische afbeelding die gegarandeerd uw fantasie prikkelt.

Toon 1 - 22 van 22
More filters

Ralph Lauren behang bij Coloredwalls

Ontdek het Ralph Lauren behang bij Coloredwalls. Het Ralph Lauren behang heeft een brede collectie van hoge kwaliteit. De inspiratie van het luxe behang wordt gehaald uit de romantische bloemen uit Engeland en de klassieke strepen behang uit Amerika. Heeft u behang gezien wat niet op de website staat? Neem gerust contact met ons op, wellicht kunnen wij het behang alsnog leveren.

Ralph Lauren Home behang

Ralph Lauren kennen we vooral uit de modewereld maar Ralph Lauren Home behangcollectie is tevens net zo bijzonder. Met het iconische Ralph Lauren behang straalt luxe uit. Het behang uit de Ralph Lauren Home is te herkennen aan de tijdloze behang met een klassieke touch. Het Ralph Lauren behang is geïnspireerd op culturen uit de hele wereld. Met mooie decoratieve patronen in subtiele maar ook in extravagante kleurstellingen.

Ralph Lauren Signature Florals behang

Het Ralph Lauren Signature Florals behang bestaat uit verfijnde bloemen motieven. Het Ralph Lauren behang heeft een romantische en elegante uitstraling. Het prachtige bloemen behang bestaat uit zachte kleuren dat zorgt voor een tijdloos palet in uw interieur. Het Ralph Lauren Signature Florals behang is verkrijgbaar is verschillende kleuren.