Pierre Frey

Pierre Frey behang

Het Franse merk Pierre Frey staat bekend om zijn fijngevoelige neus voor eclectische ontwerpen. Oorspronkelijk opgericht als meubelstoffenbedrijf in 1935 heeft het merk zich onder leiding van drie generaties van de familie Frey weten te ontplooien tot een ontwerphuis van uitgesproken meubelen, tapijten en luxe behang. De Franse levenskunst, ook wel ‘Art de Vivre’ genoemd, staat in de behangcollectie van Pierre Frey centraal. De collectie wordt gevoed door een mix van culturen van over de hele wereld en bestaat uit diverse prachtige dessins, die ieder een eigen verhaal vertellen.

Pierre Frey behang herkent u al snel aan het unieke formaat; een XXL behang waarop de patronen zich onderdompelen in rijke kleurpaletten en schitterende texturen. Met behulp van handmatige en rollerprints, gravure en digitale technieken verkent het Franse merk een breed scala aan technieken die het behang zijn unieke uitstraling geven. Laat u verwonderen door de dessins uit de collecties Tresors d'Orient, Rendez-Vous, Jungle en Rituel.

Toon 1 - 24 van 50
More filters

Pierre Frey behang bij Coloredwalls

Ontdek het luxe behangmerk Pierre Frey bij Coloredwalls. Het design behang van Pierre Frey komt van Franse oorsprong. De collectie bestaat uit mooie dessins, kleuren en geometrische vormen.  De eclectische ontwerpen ziet u duidelijk terug in de behangcreaties. Het Pierre Frey behang is erg kleurrijk en opvallend behang dat u interieur laat op fleuren. Bent u op zoek naar een specifieke Pierre Frey behang? Neem gerust contact met ons op!

Pierre Frey Jungle behang

Het Pierre Frey Jungle behang is een uitgesproken behang collectie. Deze collectie neemt u mee op avontuur. Het geeft uw interieur een zomers maar moderne uitstraling. Neem het Pierre Frey Bananas behang. Het behang bestaat uit prachtige bananenbladeren. Het luxe behang heeft een groot motief waardoor er een goede balans is tussen gevulde en lege ruimtes tussen de bananenbladeren.

Pierre Frey Tampa behang

Het Pierre Frey Tampa behang is onderdeel van de prachtige Pierre Frey Rendez-Vous behang collectie. Pierre Frey Tampa behang is geïnspireerd op een reis naar Florida.  Er staan mooie dansende palmbonen van Tampa afgebeeld op het behang. Het is een luxe vinylbehang dat op een traditionele manier wordt  gemaakt. Het Pierre Frey Tampa behang is verkrijgbaar in verschillende tinten groen.