Moooi

Moooi behang

Nederlands designmerk Moooi presenteerde in 2018 een unieke behangcollectie, geïnspireerd op tekeningen van uitgestorven dieren. De collectie Moooi behang werd ontwikkeld in samenwerking met het vooraanstaande Belgische Arte. Beide merken hebben een passie voor luxe, innovatieve interieurs en vonden hierin een ideale basis voor een gezamenlijke behangcollectie. Moooi verzorgt de designs en kan rekenen op de jarenlange expertise van Arte in de ontwikkeling van het behang. Door deze combinatie van exotische prints, rijke texturen en 3d-effecten lijken de dieren in de collectie van het Extinct Animals behang haast tot leven te komen. Het succes van de Extinct Animals collectie, met als hoogtepunt het Menagerie of Extinct Animals Behang, smaakte naar meer. In 2020 volgde de Tokyo Blue serie.

Behang van Moooi bestelt u per strekkende meter. Heeft u hulp nodig bij het uitrekenen van het juiste aantal meters? Neem dan contact met ons op.

Toon 1 - 24 van 76
More filters

Moooi behang bij Coloredwalls

Bij Coloredwalls kunt u de mooiste Moooi behang vinden, in samenwerking met behangmerk Arte. Hieruit is een unieke behangcollectie ontworpen dat gebaseerd is prachtige dierenprints en culture schoonheid van Japan. Heeft u advies nodig? Neem contact met ons op!

Moooi behang Extinct Animals

Het Moooi Extinct Animals behang collectie is geïnspireerd door de kenmerken van een uitgestorven dier. Het behang bestaat uit opvallende combinaties kleuren, eigenschappen en texturen. Hier komt de diversiteit van de natuur terug en komen die dieren weer tot leven op het prachtige luxe behang. Het Moooi behang vertelt een verhaal met deze collectie die de grenzen van uw verbeelding verleggen.

Moooi Tokyo Blue behang

Het Moooi Tokyo Blue behang is gebaseerd op de prachtige en veelzijdige natuur en de oude cultuur van Japan. In de collectie worden er uiteenlopende technieken gebruikt, zoals denim en inleg werk dat zorgt voor een luxe uitstraling. Het Moooi behang geeft uw interieur een kleurrijke toevoeging. Het Moooi Tokyo Blue behang bestaat uit de volgende collecties: Indigo Macaque, Shoji Blossom, Tie-Tami, Lucky O’s en Moooi Rendezvous Tokyo Blue behang.