Ferm Living

Ferm Living behang

Ferm Living behang kwam tot stand in 2005, toen oprichtster Trine Andersen voor haar nieuwe woning geen behang naar haar smaak kon vinden. Ze besloot het zelf te ontwerpen en hiermee op de markt te treden. Vele jaren later is Ferm Living uitgegroeid tot een groot merk in de wereld van niet alleen design behang maar ook meubelen. Behang stond aan de basis van dit alles en ieder jaar worden er weer nieuwe soorten behang aan de bestaande behangcollectie toegevoegd. Daarbij worden samenwerkingen aangegaan met externe designers, zoals Katie Scott, die onder andere het Animals Behang ontwierp.

In de collectie behang van Ferm Living vindt u uiteenlopende designs die te gebruiken zijn voor verschillende ruimtes, van rijk geïllustreerd behang tot grafische prints. Zo is het Lines Behang favoriet voor de slaap- of woonkamer, en siert het Confetti behang vele kinderkamers. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd wel een geschikt Ferm Living behang te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij de populaire Katie Scott collectie!

Toon 1 - 23 van 23
More filters

Ferm Living behang bij Coloredwalls

Bij Coloredwalls kunt u prachtige behangcollecties vinden van het merk Ferm Living. De oprichtster van Ferm Living laat zich graag inspireren door de mooie natuur en de mode. Bij de collecties van het Ferm Living behang ziet u dat terug in de ontwerpen. Het behang bestaat uit natuurlijke vormen, dieren en dat afgewisseld met strakke lijnen. Het behang van Ferm Living is erg divers en dat maakt dat er voor ieder interieur wat wils is. Bent u op zoek naar een specifiek behang van Ferm Living? Neem gerust contact met ons op!

Ferm Living behang kinderkamer

Ferm Living heeft verschillende behang in de collectie zitten dat uitermate geschikt is voor een kinderkamer. Denk aan stoer behang maar ook behang met leuke printjes erop. Neem bijvoorbeeld het Ferm Living Terrazzo behang. Het Terazzo behang bestaat voornamelijk uit zachte kleuren waardoor het behang een verfijnde uitstraling krijgt in de ruimte. Dit maakt het Ferm Living behang ook geschikt voor een babykamer.

Ferm Living Confetti behang

Met het Confetti behang van Ferm Living geeft u het interieur een feestelijke tint. Het Ferm Living Confetti behang zorgt voor een speels en vrolijk effect in de kamer. Het confetti vliesbehang is makkelijk aan te brengen en u heeft hiervoor geen behangtafel voor nodig. De muur smeert u in met behangplaksel waardoor het behang zo op de muur zit. Het confetti behang van Ferm Living is verkrijgbaar in het wit, roze, lichtgroen en grijs.

Ferm Living Coral behang

Het Populaire Ferm Living Coral behang zorgt voor een sierlijke uitstraling. Het behang is mooi vormgegeven in golvende lijnen dat geïnspireerd is op het prachtige koraal. Het ferm living behang geeft een droomachtig gevoel in huis met een opvallende print. Het Ferm Living Coral behang heeft prachtige kleuren dusty roze, bordeaux en donkergroen.