Designers Guild

Designers Guild behang

Designers Guild is een gerenommeerd merk op het gebied van interieurtextiel, meubelstofferingen en niet te vergeten natuurlijk, behang. Het label is in 1970 opgericht door Tricia Guide vanuit het streven om met creativiteit, innovatie en kwaliteit de mooiste meubel- en muurbekleding te creëren. De hoogwaardige collectie die uit deze ambitie voortvloeide heeft het merk vele prijzen en bijzondere samenwerkingen opgeleverd.

De collectie Designers Guild Behang wordt naast de ongekende kwaliteit gekenmerkt door een zeer hoge mate van schoonheid. Van kleurrijke, klassieke bloemetjesprints tot verfijnde effen patronen; ieder behang uit de collectie van Designers Guide is op zijn eigen wijze bijzonder elegant. Neem bijvoorbeeld het Gardino Segreto Behang; unieke muurbekleding waarop een beeldschoon, utopisch schouwspel is afgebeeld met Delfsblauwe kleuren. Of het Lustro Cerulean Behang; een meer effen en tegelijkertijd erg gedetailleerd behang met een marmerachtige print, verkrijgbaar in een breed kleurenpalet.

Toon 1 - 24 van 24
More filters

Designers Guild behang bij Coloredwalls

Bij Coloredwalls kunt u een selectie vinden van het Designers Guild behang. Het behang van Designer Guild is trendy behang van hoge kwaliteit. Het luxe behang van Designers Guild staat bekend om prachtige prints en het mooie kleurgebruik. Bent u op zoek naar een behang dat wij niet online hebben staan? Neem contact met ons op, dan is de kans groot dat we het Designers Guild behang alsnog kunnen leveren.

Designers Guild Wallpaper

Designers Guild Wallpaper staat bekend om de bijzondere dessins waaronder het Chimney Swallow behang uit de collectie Picture Book Papers behang. Het Designers Guild Chimney Swallow behang is een prachtig zwaluw behang met mooie getekende zachte lucht. Het ontwerp straalt een charmant gevoel uit. Het Designers Guild Sibylla Garden behang is geïnspireerd op een mooie zomertuin vol met bloemen, vlinders en vogels. De achtergrond van het behang is wit waardoor het Sibylla Garden behang rust brengt in uw interieur. 

Designers Guild Giardino Segreto

Het Designers Guild Giardino Segreto behang staat de perfecte zomerscène afgebeeld. Met mooie kleurrijke paradijsvogels en helder blauwe lucht geeft de muurbekleding een perfecte zomerdag weer. Het mooie landschap bestaat uit een verfijnde print met een tijdloze kleurenpalet. Het Designers Guild Giardino Segreto behang komt uit de Designers Guild Scenes and Murals behangcollectie. Dit behang is verkrijgbaar in panelen voor een verbluffend effect in uw kamer.