Fotobehang

Toon 1 - 24 van 90
More filters
 

Fotobehang bij Coloredwalls

Op zoek naar nieuw fotobehang voor in uw interieur? U vindt het mooiste fotobehang bij Coloredwalls. Onze uitgebreide collectie bevat veel luxe fotobehang met een indrukwekkend patroon, zo realistisch dat het net lijkt alsof het van een echte foto afkomt. Neem een kijkje in de collectie fotobehang bij Coloredwalls.

Fotobehang woonkamer

Toe aan een blikvanger in de woonkamer? Heeft u al eens naar fotobehang voor de woonkamer gekeken? Het behang van het merk KEK Amsterdam behoort tot een van de mooiste woonkamer fotobehangsoorten, en u kunt deze prachtige dessins eenvoudig en online bestellen op onze website.

Fotobehang slaapkamer

Heerlijk wegdromen bij het mooiste fotobehang voor de slaapkamer? Met het slaapkamer fotobehang uit onze collectie tovert u uw slaapkamer om tot de slaapkamer van uw dromen. Ontdek slaapkamer fotobehang in de collectie van Coloredwalls.

Fotobehang kinderkamer

Ook de allerkleinsten van uw huishouden houden ongetwijfeld van fotobehang. Laat de persoonlijkheid van uw kinderen doorstralen in hun kamer met het mooiste kinderkamer fotobehang. Een favoriet onder de kinderen: spannend dieren behang! Tover de kinderkamer om tot een avontuurlijke safari met kleurrijk dieren behang.

Fotobehang natuur

Ongetwijfeld een van de klassieke favorieten binnen behang: natuur fotobehang. Met natuur fotobehang waant u zich direct in de mooiste exotische natuurgebieden, gewoon bij u thuis! Botanisch behang in natuurgetrouwe kleuren, of natuurlijke elementen verwerkt in goud behang. Het natuur fotobehang van Coloredwalls heeft het allemaal.

Fotobehang bos

Het is geen geheim dat een boswandeling een mens goed doet. Een goede reden om de natuur in huis te halen met rustgevend bos fotobehang. Met groen behang creëert u een ontspannen en vrije sfeer in de kamer, een prachtige weerspiegeling van de rust in een bosgebied. Ontdek het mooiste bos behang in de collectie van Coloredwalls.

Fotobehang bloemen

Als bloemenliefhebber is het niet gek dat u uw interieur versiert met de mooiste bloemen. Met realistisch bloemen fotobehang geeft u uw favoriete flora een mooi plekje op de wand. De collectie van Coloredwalls omvat bloemen behang in vele kleuren, en heeft altijd wel een dessin dat uw aandacht trekt. Het net even anders doen? Ga voor blauw behang, een unieke keuze tussen de online velden van kleurrijke bloemen dessins.

Fotobehang dieren

Een andere favoriet binnen de diverse behangthema’s is dieren fotobehang. De dieren op het fotobehang trekken met hun verschillende verschijningen de aandacht in uw interieur, net zoals ze doen in de natuur. Spot een groep flamingo’s op zuurstokroze flamingo behang, of diverse andere dieren op het roze behang van Coloredwalls.