Behangpanelen

Behangpanelen

Toon 1 - 24 van 138
More filters

Behangpanelen bij Coloredwalls

Een kale wand in de kamer, maar wordt de wand door deze compleet te behangen te druk? Of wisselt u liever vaak met behang in de kamer? Een behangpaneel kan u uitkomst bieden! Met behangpanelen kunt u met een behangpaneel een klein gedeelte van de muur behangen. Het is eenvoudig aan te brengen en doordat het uit één stuk bestaat hoeft u geen rekening te houden met het doorlopen van het dessin. De behangpanelen van Coloredwalls zijn waanzinnig om te zien, neem een kijkje in onze uitgebreide online collectie.

Behangpanelen woonkamer

Behangpanelen lenen zich zeer goed voor grotere ruimtes zoals de woonkamer. Zo kunt u met woonkamer behangpanelen spelen met de indeling van de ruimte en lange kale wanden opbreken zonder daar iets voor te hoeven inleveren qua ruimte. De collectie Arte behang heeft verschillende behangpanelen die een mooie toevoeging vormen aan uw interieur, zelfs in 3D behang. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in de collectie van Cole and Son, waar een prachtig behangpaneel op u wacht.

Behangpanelen kinderkamer

Houdt uw kind van afwisseling in zijn of haar slaapkameraankleding? Met kinderkamer behangpanelen kunt u van tijd tot tijd de kamer van uw kind een nieuwe uitstraling geven. Het Asteré behang is hier met zijn veelzijdige en kleurrijke collectie uitermate geschikt voor. Ga voor een modern grafisch behang, of hou het rustig met eenvoudige vormen en zachte kleuren.

Behangpanelen slaapkamer

Ook voor uw eigen slaapkamer is een behangpaneel een goede keuze. De slaapkamer behangpanelen uit de collectie van Coloredwalls beschikken ieder over een eigen uitstraling waarmee u uw slaapkamer extra persoonlijk maakt. Houdt u van een ontspannen sfeer in de slaapkamer? Ga voor rustgevend groen behang. Of maak de uitstraling van uw slaapkamer net iets spannender met exotisch jungle behang.