Behangcirkels

Behangcirkels

Wilt u uw muur voorzien van prachtige decoratie, zonder de volledige wand te voorzien van een patroon? Dan is een behangcirkel de juiste keuze. In onze ruime collectie cirkel behang vindt u onder andere avontuurlijke jungleprints, subtiele marmerlooks en weelderige boeketten. Voorzie uw muur van één van de bekende werken van Jan Davidsz de Heem met de Golden Age Flowers behangcirkel, of droom heerlijk weg bij een zee van wolken met de Golden Age Clouds behangcirkel. Behangcirkels zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer, maar kunnen ook als decoratie voor uw hal of woonkamer worden gebruikt.

Ook indien u op zoek bent naar kinderkamer behang is een behangcirkel een geschikte keuze. Zo fietst het populaire konijntje Nijntje, uit de hand van welbekende illustrator Dick Bruna, vrolijk langs op de Nijntje op de Fiets behangcirkel, of kies voor een stapel vrolijke dierentuindieren zoals op de Jumping Pinguins behangcirkel.

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

Behangcirkels bij Coloredwalls

Een prachtig patroon op het oog, maar niet geschikt om de hele wand ermee te behangen? De behangcirkels bij Coloredwalls vangen de uitstraling van een patroon in een minimalistische maar chique cirkelvorm. Behangcirkels vormen ongetwijfeld een echte eyecatcher in uw interieur, maar nemen niet de overhand. Ontdek de mooiste behangcirkels bij Coloredwalls.

Behangcirkel slaapkamer

Behangcirkels zijn niet alleen prachtig om te zien in de woonkamer of hal, ook in de slaapkamer staan deze zeer mooi. Een slaapkamer behangcirkel vormt een prachtige eyecatcher of subtiel accent in uw slaapkamer, afhankelijk van het patroon dat u kiest. De collectie van Coloredwalls bevat verschillende behangcirkels voor de slaapkamer, er zit er ongetwijfeld een voor u tussen om bij weg te dromen.

Behangcirkel slaapkamer

Behangcirkels alleen geschikt voor volwassenen? Totaal niet! Uw kinderen, groot of klein, zullen ongetwijfeld van een mooie behangcirkel in hun kamer genieten. Kinderkamer behangcirkels zijn verkrijgbaar in diverse dessins, ongetwijfeld dat er een dessin tussen zit dat het hart van uw kind sneller zal laten kloppen. Is uw kind net als u een liefhebber van de natuur? Verras hem of haar met bos behang in een grote of kleine behangcirkel. Groen behang heeft bovendien een rustgevende uitstraling, waar uw kind zonder twijfel bij zal ontspannen.

Behangcirkel Jungle

Een deurtje naar een andere wereld, zo lijkt het met een Jungle behangcirkel. Rauw en wild jungle behang, gevangen in een kleine of grote cirkel op de wand. Naast het populaire jungle behang in natuurgetrouwe kleuren, kunt u op divers goud behang ook jungle-achtige taferelen terugvinden. Ga op ontdekking tussen de Jungle behangcirkels bij Coloredwalls.

Behangcirkel bloemen

Iets wat mooi is mag best omlijst worden. Met een bloemen behangcirkel geeft u wand een prachtige kleurrijke eyecatcher, of een subtiel gebloemd accent. Versiert u uw complete wand liever met bloemetjes behang? Neem dan een kijkje bij de categorie bloemen behang, daar vindt u onze collectie bloemen behang in alle soorten en kleuren, ook in roze behang.

Behangcirkel KEK Amsterdam

De KEK Amsterdam behangcirkels zijn stuk voor stuk een genot voor het oog. De behang cirkels van KEK Amsterdam beschikken allen over een prachtig dessin dat uw interieur ongetwijfeld zal sieren. Zo bevat de collectie behangcirkels van KEK Amsterdam prachtig vogelbehang en kleurrijke verschijnselen uit de natuur. Ook voor blauw behang in de vorm van een cirkel bent u bij KEK Amsterdam aan het juiste adres. Ontdek de collectie KEK Amsterdam behangcirkels bij Coloredwalls.