Retro behang

Retro behang

Toon 1 - 24 van 69
More filters

Retro behang bij Coloredwalls

Veel trends van jaren geleden komen weer terug en ook een Retro behang kan niet achterblijven! Met de vrolijke en vaak kleurrijke prints en materialen fleurt u iedere ruimte op. Zo zijn er van Arte behang varianten met grafische prints maar ook varianten met een mooie gekleurde stof. Ook blauw behang vindt u in ons assortiment. De blauwe kleuren zijn perfect voor in uw woonkamer en zorgen voor een frisse look.

Retro behang bloemen

Retro behang is vaak voorzien van mooie printjes. Naast zigzag en grafische vormen zijn er ook varianten met meer organische lijnen zoals een retro behang bloemen. Een goed voorbeeld is het Arte L’histoire behang. Een mooie botanische print gecombineerd met een retro kleur, perfect voor een gezellige sfeer. Ook retro behang roze vindt u terug in ons assortiment. Van pastelkleur tot het felroze Cole and Son behang, bij ons bent u aan het juiste adres

Vintage behang

Vintage behang is ook erg populair. De prints hebben een mooie look en zorgen voor een klassieke uitstraling. In ons assortiment vindt u allerlei kleuren zoals vintage behang roze, vintage behang blauw maar ook vintage behang groen. De designs hebben vaak een verouderde look voor het vintage gevoel maar zijn van goede kwaliteit en perfect voor in diversen interieurstijlen.