Palm behang

Palm behang

Heeft u geen ruimte meer voor planten maar mag het allemaal nog wel wat groener? Help uw urban jungle een handje door in één klap veel groen toe te voegen aan uw interieur. Met het rijk geïllustreerde palm behang zit u zeker goed. Behang in deze categorie is al jaren populair en inmiddels sieren complete palmbomen of slechts enkele palmbladeren menig interieur. Zeker het luxe Palm Jungle en Palm Leaves behang van Cole & Son heeft u vast al eens voorbij zien komen, waarmee u de kamer transformeert tot een tropisch gebied. Met het Hollywood Palm behang daarentegen verandert u uw huis in een handomdraai in de populaire Amerikaanse stad. 

Bent u naast palmbomen behang benieuwd naar andere behangsoorten geïnspireerd op de natuur? Neem dan eens een kijkje bij het botanisch behang of het bloemen behang.

Toon 1 - 24 van 90
More filters
 

Palm behang bij Coloredwalls

Haal warme oorden in huis met een palm behang uit de ruime collectie van Coloredwalls. Een tropisch behang is heerlijk om bij weg te dromen in de slaapkamer. Ga voor een dessin met grote bladeren zoals op het Abanico 34003 behang van het Vlaamse Arte, of voor een patroon met een bos gevuld met weelderige palmbomen zoals op het Palm Trees behangpaneel van KEK Amsterdam.