Jungle behang

Jungle behang

Hoe ver gaat uw fantasie? Door alleen te kijken naar onderstaand jungle behang kunnen wij de tjirpende vogels en de krijsende apen horen en de warme, vochtige lucht van de jungle voelen. In ieder geval zal er altijd weer iets nieuws te ontdekken zijn wanneer u dit jungle behang op de muur heeft. Met het Savuti behang bevindt u zich midden in Afrika en met het Menagerie of Extinct Animals behang bevindt u zich midden tussen de wilde dieren. Liever een zwart wit jungle behang? Kijk dan eens naar het Royal Fernery behang van Cole & Son.

Zowel de slaapkamer, hal als woonkamer ziet er fantastisch uit met een jungle behang. Durf te gaan voor een drukke, kleurrijke print, zoals een avontuurlijk jungle dieren behang! Op zoek naar dieren die niet in de jungle leven? Kijk dan eens bij ons dieren behang.

 

Toon 1 - 24 van 179
More filters

Jungle behang bij Coloredwalls

Jungle behang prikkelt de fantasie door u mee te voeren naar de rijke flora en fauna uit de jungle. Of u nu voor luxe behang gaat met rondslingerende aapjes zoals het Arte Langur behang of de weelderige jungledieren op het Menagerie of Extinct Animals behang, met jungle behang tovert u uw interieur om tot een ware safari. Dit exclusieve behang van gerenommeerde merken zoals Moooi en Arte kleurt uw muren rijkelijk.

Jungle behang kinderkamer

De fantasie die het kleurrijke jungle behang aanwakkert beperkt zich niet alleen tot de kamers van volwassenen, ook de kinderkamer is niet veilig voor de apenstreken van de bewoners van de wilde jungle. Coloredwalls heeft een uitgebreide collectie design jungle behang voor de kinderkamer.

Jungle behang dieren

Welke dieren weet u te spotten op het jungle behang? Jungle dieren behang komt in vele uitvoeringen, met dieren als vrolijke aapjes en exotische toekans, maar ook voorzien van de weelderige bladeren uit tropische regenwouden. Neem ook eens kijkje bij het groen behang voor meer inspiratie.