Industrieel behang

Industrieel behang

Het industrieel behang heeft een ruwe en robuuste uitstraling en past uitermate goed in een stoer interieur. Het Stellar behang toont roestplekjes op een glimmend metalen achtergrond en in het Concrete behang wordt een betonnen wand met al zijn oneffenheden nagebootst. Het zijn uitgesproken behangsoorten, die toch dankzij hun kleine patroon op de achtergrond blijven.

Toon 1 - 24 van 84
More filters

Industrieel behang bij Coloredwalls

Geef uw interieur een stoere uitstraling met robuust industrieel behang van Coloredwalls. Met karaktervolle texturen creëert u een natuurlijke en moderne sfeer in de kamer. Neem het Concrete behang van Cole and Son. Industrieel behang bij Coloredwalls is verkrijgbaar in verschillende tinten en texturen, neem snel een kijkje in onze collectie design behang!

Industrieel behang groen

Industrieel behang wordt in veel verschillende kleuren vertegenwoordigd, één daarvan is de kleur groen. Industrieel groen behang in combinatie met kleine details van edelmetaal creëren een prachtig effect in de ruimte, zoals te zien op het Arte Evora behang. Shop dit luxe behang in onze collectie exclusief behang.

Industrieel behang woonkamer

Industrieel behang leent zich uitstekend voor de woonkamer. Industrieel woonkamer behang kan namelijk net dat extra stoere ruwe effect geven waar u normaalgesproken uw muren voor moet behandelen. U bestelt het mooiste design behang eenvoudig online bij Coloredwalls.