Glitter behang

Glitter behang

Er zijn talloze verschillende kleuren, motieven en hoeveelheden als het gaat om glitter. Ook voor op uw muur zijn de mogelijkheden oneindig. Met een behang met glitters kunt u elke ruimte van een andere stijl voorzien. Neem bijvoorbeeld het VOG106 Behang, een roze glitter behang dat iedere kamer omtovert in een prachtig paleis. Bent u op zoek naar een glitter behang met een grafische print? Kijk dan eens naar het Arte Fraction behang, dat met zijn gekleurde vlakken een vrolijke touch toevoegt aan uw ruimte.

Bent u op opzoek naar een grafisch behang zonder glitters? Kijk dan eens bij onze uitgebreide collectie grafisch behang.

Toon 1 - 24 van 40
More filters

Glitter behang bij Coloredwalls

 Wilt u uw muur letterlijk laten stralen? Wellicht is glitter behang dan iets voor u! Dit vrolijke behang is de perfecte toevoeging aan uw slaapkamer, woonkamer of hal. Behang met glitters voegt een extra dimensie toe aan uw muur. Niet enkel door de structuur van de glitter, maar ook omdat de kleurstelling van dit behang verandert bij zonlicht. Voeg een statement toe aan iedere ruimte met glitter behang met een patroon, of kies voor een meer ingetogen uitstraling met een effen glitter behang. 

Roze glitter behang

Met roze glitter behang tovert u iedere kamer om tot een waar paleis. Hierom is deze kleur ook uitermate geschikt als kinderkamer behang. Een prachtige variant roze glitter behang is het VOG1 VOG100 behang van Arte, dat met zijn felroze kleur een vrolijke noot toevoegt aan de ruimte. In het Arte VOG112 behang is de roze kleur wat subtieler verwerkt: tussen golvende glitterlijnen door schittert een zachtroze achtergrond. 

Goud glitter behang

Goud is al een erg sprekende kleur, maar door de combinatie van goud met glitters ontstaat een dynamische geheel. Neem het Bandeau 40343 behang van Arte, waarop goud wordt afgewisseld met donkere en lichte glitters in een patroon van speelse vlakken.