Flamingo behang

Flamingo behang

De flamingo lijkt ons als mens altijd te fascineren. Zoveel zelfs, dat we het dier graag op ons behang hebben staan, zoals op het Arte Flamingo behang of op het Flamingo's behang van Cole & Son. Op het Rousseau Border behang komt het dier subtieler aan bod. Staand in het water of op het gras, zijn het majestueuze dieren die met hun roze kleur in het oog springen. Op onderstaand flamingo behang zijn ze in de kleuren wit en roze geportretteerd, elke keer op een andere kleur achtergrond. Zo is er altijd een kleurencombinatie naar uw smaak!

Bent u naast behang met flamingo's ook geïnteresseerd in behang waar andere dieren op staan? Neem dan eens kijkje bij ons dieren behang.

Toon 1 - 20 van 20
More filters

Flamingo behang bij Coloredwalls

Breng de tropische Cariben naar uw huis met de ruime selectie kleurrijk flamingo behang van Coloredwalls. Onze collectie omvat exclusief behang in allerlei prints van onze gevleugelde vrienden; luxe behang met flamingo’s in subtiele kleuren of design behang waarin de herkenbare roze flamingo kleur duidelijk naar voren komt. Bekijk snel het mooiste flamingo behang bij Coloredwalls.

Arte Flamingo behang

Het Arte Flamingo behang blijft een van de favorieten onder het populaire Flamingo behang. In dit behang paraderen de majesteuze beesten over een waterachtig landschap en kleuren ze uw interieur in de mooiste tinten. Bestel het Arte Flamingo behang eenvoudig in onze webshop.

Flamingo behang goud

Naast het kenmerkende roze behang is Flamingo behang in goud verkrijgbaar. Goud Flamingo behang geeft uw interieur een extra luxueus tintje. Ontdek exclusief goud flamingo behang bij Coloredwalls. Bekijk hier meer goud behang voor inspiratie.