Dieren behang

Dieren behang

Behangdesigns zijn veelal geïnspireerd op de natuur, maar dieren behang spant de kroon! Van vrolijk tjirpende vogels tot flamingo’s, apen en vissen, niets is te gek. Dieren behang geeft u de mogelijkheid uzelf in een andere wereld te bevinden. Midden in een Afrikaans natuurgebied bijvoorbeeld, met het Singita behang waar de dieren zich verschuilen tussen het gewas. Of in een onderwaterwereld, met Nautilus vissen behang van Cole & Son. Tegenover deze drukke behangen staat ook rustig behang met dieren, zoals het Peaseblossom behang, uitermate geschikt voor kinderkamers.

In deze categorie vindt u alle behang met dieren. Bent u op zoek naar de print van een vacht van bepaalde dieren? Dan kijkt u in de categorie dierenprint behang.

Toon 1 - 24 van 268
More filters

Dieren behang bij Coloredwalls

Ga op safari met de ruime collectie dieren behang van Coloredwalls. In onze collectie vindt u dieren behang in allerlei patronen, kleuren en texturen. Kies voor luxe behang in de meest kleurrijke combinaties, zoals bijvoorbeeld goud behang of groen behang. Welk dieren behang u ook kiest, met design behang van Coloredwalls waant u zich gegarandeerd in een levendige setting.

Luipaard behang

Waan uzelf op de savanne met prachtig luipaard behang. Met het Leopard Walk behang van Cole and Son bevindt u zich tussen de sluipende roofdieren van Afrika. Dit prachtige luipaard behang van Cole and Son is verkrijgbaar in diverse moderne kleuren.

Tijger behang

Geef de kamer van uw kleintje een avontuurlijke touch door de muur te voorzien van een vrolijk tijger behang, zoals het Smiling Tiger behang van het populaire Nederlandse behangmerk KEK Amsterdam. Op zoek naar een ander vrolijk behang voor de kamer van uw kids? Kijk dan eens bij onze uitgebreide selectie kinderkamer behang

Vissen behang

Toch meer liefhebber van de onderwaterwereld? Verrijk uw interieur met kleurrijk vissen behang! Design behang met een divers vissenpatroon tovert uw kamer om in een heus aquarium. Luxe behang met vissen is een genot voor het oog, dat blijft verwonderen. Neem bijvoorbeeld het Acquario behang van Cole and Son, waarop tropische vissen vrolijk rondspatteren.