Dieren behang

Dieren behang

Behangdesigns zijn veelal geïnspireerd op de natuur, maar dieren behang spant de kroon! Van vrolijk tjirpende vogels tot flamingo’s, apen en vissen, niets is te gek. Dieren behang geeft u de mogelijkheid uzelf in een andere wereld te bevinden. Midden in een Afrikaans natuurgebied bijvoorbeeld, met het Singita behang waar de dieren zich verschuilen tussen het gewas. Of in een onderwaterwereld, met Nautilus vissen behang van Cole & Son. Tegenover deze drukke behangen staat ook rustig behang met dieren, zoals het Peaseblossom behang, uitermate geschikt voor kinderkamers.

In deze categorie vindt u alle behang met dieren. Bent u op zoek naar de print van een vacht van bepaalde dieren? Dan kijkt u in de categorie dierenprint behang.

Toon 1 - 24 van 338
More filters

Dieren behang bij Coloredwalls

Ga op safari met het dieren behang bij Coloredwalls. In onze collectie vindt u dieren behang in allerlei patronen, kleuren en texturen. Luxe behang met prachtige goud tinten, of exclusief behang in de meest kleurrijke combinaties. Denk bijvoorbeeld aan goud behang of groen behang. Welk dieren behang u ook kiest, met design behang van Coloredwalls waant u zich gegarandeerd in een levendige setting.

Luipaard behang

Waan uzelf op de savanne tussen de roofdieren met prachtig luipaard behang. Met het Leopard Walk behang van Cole and Son bevindt u zich tussen de sluipende roofdieren van Afrika. Dit prachtige luipaard behang van Cole and Son is verkrijgbaar in diverse moderne kleuren.

Tijger behang

Geef uw interieur wat extra pit met karakteristiek tijgerprint behang. Het JUA2 behang van Arte brengt u gegarandeerd in exotische sferen. Dit exclusieve dieren behang is verkrijgbaar in diverse kleurtinten waaronder blauw.

Vissen behang

Toch meer liefhebber van de onderwaterwereld? Verrijk uw interieur met kleurrijk vissen behang! Design behang met een divers vissenpatroon tovert uw kamer om in een heus aquarium. Luxe behang met vissen is een genot voor het oog, dat blijft verwonderen. Bekijk ook eens onze collectie dieren behang.