Botanisch behang

Botanisch behang

Een wandeling door een botanische tuin heeft altijd iets magisch over zich. Om u heen ziet u de meest mooie bloemen en heerlijke vruchten en dat gevoel komt ook naar voren in onderstaand botanisch behang. Zo hangen de druiven voor het plukken in het Woodvale Orchard behang en op het Aurora behang duiken roze en blauwe bloemen op. Het magische aspect komt naar voren in het Chiavi Segrette Behang, waar sleutels verstopt zitten tussen de bladeren en in het doolhofachtige Miami behang, dat doet denken aan een kunstwerk van M.C. Escher.

Heeft u naast botanisch behang interesse in andere behangen die op de natuur zijn geïnspireerd? Kijk dan eens bij het jungle behang of het bloemen behang

Toon 1 - 24 van 512
More filters

Botanisch behang bij Coloredwalls

Tover uw interieur om tot een magische tuin met prachtig botanisch behang! Met dessins zoals het Itaya behang of Musa behang, beide onderdeel van de collectie van het Belgische Arte, waant u zich tussen de fantastische flora van deze aarde. Schitterend exclusief behang van hoogstaande merken dat uw muren prachtig aankleedt.

Botanisch behang goud

Geef uw interieur een natuurlijke doch luxe teint met goud botanisch behang. Botanisch behang in goud zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling en is in vele dessins te vinden. Neem een kijkje in onze collectie vol botanische prints en goudkleurig behang.

Botanisch behang slaapkamer

Met botanisch slaapkamer behang creëert u een rustgevende sfeer in de slaapkamer. Voorzie uw slaapkamer van een botanisch, luxe behang en droom heerlijk weg tussen het gebladerte. Het mooiste botanische behang voor slaapkamers vindt u in de collectie van Coloredwalls. Bekijk ook de categorie groen behang voor meer inspiratie.