Bloemen behang

Bloemen behang

Een rode roos hier, een witte lelie daar, een bloemetjes behang is in ieder geval nooit saai. Het is vaak een verzameling aan bonte kleuren, maar kent ook rustigere designs met egale tinten, zoals het Tivoli behang. Bij bloemen behang wordt vaak gedacht aan de opvallende behangen die vroeger in Engelse paleizen hingen, en deze zijn er gelukkig nog steeds, maar er zijn inmiddels ook genoeg soorten modern bloemen behang, zoals het Orchid en het Magnolia behang van Cole & Son.

Zowel de slaapkamer, hal als woonkamer kan er prachtig uit komen te zien met een behang met bloemen. Durf te experimenteren met bonte kleuren en drukke prints! Om uw interieur in balans te houden, kunt u tegenover een druk bloemen behang een rustig effen behang plaatsen. 

Toon 1 - 24 van 354
More filters

Bloemen behang bij Coloredwalls

Fleur uw interieur op met het mooiste bloemenbehang bij Coloredwalls. Ons bloemen behang presenteert zichzelf in de meest fantastische kleurencombinaties en siert uw interieur met zijn elegante uitstraling. Dit luxe behang gehuld in een haag van bloemen is in verschillende dessins te vinden. Laat u meenemen naar botanische sferen met ons exclusieve behang met bloemen, zoals het Rendezvous Tokyo Blue behang van Moooi.

Bloemetjes behang

Bloemetjes behang in allerlei verschillende verschijningen vindt u in de collectie van Coloredwalls. Design behang in de vorm van rozen, lelies en exotische exemplaren. Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie bloementjes behang. Bekijk ook eens de pagina met botanisch behang.

Bloemen behang vintage

Voor de liefhebber van een retro uitstraling is er ook genoeg vintage bloemen behang te vinden. Het Marianne Linen behang van Designers Guild heeft een mooie retro uitstraling door het kleurgebruik en de samenstelling de bloemen. Het meest schitterende vintage design behang vindt u in de collectie van Coloredwalls.