Barok behang

Barok behang

Weelderige prints, overdadige vormen en tierelantijntjes zijn volop vertegenwoordigd in het barok behang. Een perfect behang wanneer u niet vies bent van een drukke print in sprekende kleuren. Met barok behang kunt u een hele romantische sfeer neerzetten. Het doet ons ook al gauw denken aan 18e eeuwse Franse kastelen, zoals aan het hof van Lodewijk XIV, die dankbaar gebruikmaakte van de Barok stijl. Het Woolverston behang met een print uit de 18e eeuw, zou er zomaar vandaan kunnen komen. Behang in barokstijl kan ook uitgevoerd worden in rustigere designs, zoals dat van het Sudbury behang in neutrale kleuren.

Toon 1 - 24 van 120
More filters

Barok behang bij Coloredwalls

Tover uw interieur om zoals dat van de 18e-eeuwse Franse kastelen met sprekend barok behang bij Coloredwalls. Weelderig en gedetailleerd van patroon is dit exclusieve behang verkrijgbaar in diverse uitgesproken kleuren. Maar ook in een romantisch zacht kleurenpalet, zoals het GAA1 behang van Arte. Shop het mooiste barok behang bij Coloredwalls.

Barok behang goud

Geef uw interieur een romantische en luxueuze uitstraling met goud barok behang. Gedrukt op een prachtige diepzwarte ondergrond wordt het gouden barok patroon op het Arte EGA1 behang mooi benadrukt. Neem ook een kijkje bij de collectie goud behang.

Barok behang zwart

Ook zwart barok behang maakt onderdeel uit van de collectie van Coloredwalls. Dit luxe behang maakt gegarandeerd een verpletterende indruk in uw interieur. Laat u charmeren door het diepe Arte Charme behang, dat een mystieke uitstraling heeft. Bekijk hier meer zwart behang. Shop dit design behang en alle andere dessins in de collectie van Coloredwalls!