3D Behang

3D behang

Print of reliëf op een behang kunnen uw muren doen veranderen in een levensechte dierenhuid, zoals het Dwarf Rhino behang van Moooi, of in een deur naar een andere dimensie als afgebeeld op het Bahia behang van Cole & Son. Het Pompeian behang heeft een wat klassiekere print, die op een eigen manier ook tot leven lijkt te komen op uw muur. Behang met 3D print kan ervoor zorgen dat uw kamer niet lijkt op te houden bij de muur, waardoor u de ruimte ineens vanut een heel ander opzicht gaat bekijken. Onderstaand 3D behang is een echte eyecatcher voor uw woonkamer, slaapkamer of de kamer van uw tiener! Bent u op zoek naar neutralere muurbekleding dan 3D behang? Bekijk dan ons effen behang eens!

Toon 1 - 24 van 162
More filters

3D behang

Geef uw muren extra diepte met 3D behang van Coloredwalls. Het mooiste design behang met 3D print vindt u in onze collectie. Behang met een voelbaar driedimensionaal patroon geeft de illusie van het gebruik van realistische materialen. Zo creëert het Arte Cannage behang de illusie van geweven riet. Het Shoji Blossom behang van Moooi heeft een voelbare textuur die de ruimte extra diepte geeft.

Behang met 3D effect

Behalve behang met driedimensionale texturen omvat onze collectie ook behang met 3D effecten. Dit slim ontworpen luxe behang creëert de illusie van een driedimensionaal patroon in de ruimte. Ontdek het mooiste exclusieve design behang met 3D effect bij Coloredwalls.