Woonkamer behang

Woonkamer behang

Op zoek naar het perfecte behang voor in uw woonkamer? Wij hebben vast een prachtige selectie luxe woonkamer behang gemaakt, met merken als Moooi en Pierre Frey. De dessins binnen deze collectie variëren van grafische, eenkleurige patronen zoals het Arte Facet behang tot de weelderige jungleprint op het Moooi Menagerie of Extinct Animals behang. Alles is mogelijk in uw woonkamer: ga bijvoorbeeld voor een glanzend goud behang, of kies voor een print die er vrij letterlijk uitspringt met een fraai 3D behang.

Uiteraard kan ieder behang worden aangebracht in uw woonkamer. Heeft u in onderstaande selectie niet het behang gevonden naar uw wens? Kijk dan eens bij ons volledige behangaanbod.

Toon 97 - 120 van 3426
More filters
 

Mooi woonkamer behang bij Coloredwalls

Bij Coloredwalls vindt u een ruime collectie mooi behang voor in uw woonkamer. Van rustige prints tot uitgesproken dessins: bij Coloredwalls vindt u vele soorten luxe woonkamer behang. Behang is een eenvoudige manier om uw woonkamer te transformeren en dat ultieme hotelgevoel in huis te halen. Kies bijvoorbeeld voor het Arte Facet behang, dat in veel verschillende kleurstellingen verkrijgbaar is en in veel verschillende woonstijlen past. Of kijk eens naar het Menagerie of Extinct Animals behang van Moooi, waarmee u een echte statement-muur creëert. 

Behang woonkamer landelijk

Heeft u een landelijke woonstijl en bent u op zoek naar een behang dat een aanvulling is op uw interieur? Dan bent u bij Coloredwalls aan het juiste adres! Een dessin met bloemen, barok of een eenkleurig behang, in bovenstaande behangcollectie vindt u allerlei soorten landelijk behang. Het Tivoli behang van het Engelse Cole & Son is voorzien van een klassieke bloemenprint, en is verkrijgbaar met romantische rode rozen, of kies voor een egalere tint zoals rustgevend grijs of zacht geel. 

Modern behang woonkamer

Indien uw voorkeur uitgaat naar een modern interieur, vindt u bij Coloredwalls ook een ruim assortiment woonkamer behang. Bent u op zoek naar een stoer woonkamer behang? Bekijk dan eens de betonlookdessins zoals het Concrete behang van Cole & Son, waarmee u een industriële look toevoegt aan uw woonkamer. 

Behang woonkamer groen

Wilt u de natuur in huis halen? Kies dan voor een groen woonkamer behang. Ga voor een jungle print zoals op het Bali behang van Arte, een behangpaneel met weelderige bamboe, of kies voor een knallende kleur zoals op het Marsh 31500 behang, dat u in de gehele ruimte kunt aanbrengen of perfect kunt combineren met een witte wand.