Zwart wit behang

Zwart Wit behang

De kleuren zwart en wit zijn bij velen favoriet. Ze worden veelvuldig gebruikt in interieurs en zijn niet trendgevoelig. De combinatie van die twee zorgt voor een interessant geheel op zwart wit behang. Zo komen op het Regatta Stripe behang van Cole & Son zwart en wit samen in een gestreepte print. Ook in het Malachite behang van Cole & Son vormen zwart en wit een interessant lijnenspel. Op het Mediterranea behang vormen de kleuren een minder abstract geheel, maar lijkt u zich in een heuse stad te bevinden. 

Toon 1 - 24 van 54
More filters

Zwart wit behang bij Coloredwalls

Zwart wit behang bij Coloredwalls is in vele prachtige dessins te vinden. Dit prachtige design behang doorstaat diverse interieurtrends en kan uw woning of kantoor voor een lange tijd sieren. Neem het bijzondere behangpaneel Drawing Hands behang van Arte. Dit bijzondere behangpaneel is een echte eyecatcher in uw interieur. Ontdek het mooiste zwart wit behang bij Coloredwalls.

Behang zwart wit

De tijdloze uitstraling maakt zwart wit behang een geliefde keuze in het interieur. Laat u verrassen door het mooiste zwart wit behang uit onze collectie, zoals het contrastrijke Miami behang van Cole and Son.

Jungle behang zwart wit

De sierlijke planten uit de jungle zijn niet alleen verkrijgbaar in de karakteristieke groene kleur, ook zwart wit jungle behang is ongetwijfeld een blikvanger! Waan uzelf door een zwart witte jungle met het exclusieve behang uit onze collectie. Neem eens een kijkje bij het jungle behang of groen behang.