Wit behang

Wit behang

Een wit behang hetzelfde als een witte muur? Nee hoor! Het is juist een ultiem middel om wat extra’s aan uw muren te geven terwijl ze wel hun frisse witte kleur behouden. Het Jaspe behang van Cole & Son bijvoorbeeld, heeft een lichte streep in het design, en het Concrete behang geeft uw muur een industriële betonlook. Het witte Native behang van Ferm Living is versierd met een schattige print, waardoor dit ook erg leuk zal staan op de kinderkamer! Het is ook leuk om voor de combinatie zwart-wit te kiezen!

Toon 1 - 24 van 165
More filters

Wit behang bij Coloredwalls

Wit behang bij Coloredwalls geeft de muur net wat extra’s. Ons witte design behang is vaak voorzien van een subtiel patroon, het laat uw muren opleven en behoudt toch de frisse uitstraling van de witte kleur. Wit behang is ook mooi toe te passen in de kinderkamer, kijk bijvoorbeeld eens naar het Katie Scott Birds Behang van Ferm Living.

Wit vliesbehang

Op zoek naar sterk wit behang dat goed tegen een stootje kan? Wit vliesbehang is een sterke behangsoort en zeer gemakkelijk aan te brengen in uw interieur! U heeft hier namelijk geen behangtafel voor nodig doordat u de muur zelf insmeert met lijm, in plaats van uw witte vliesbehang. U bestelt wit vliesbehang eenvoudig bij Coloredwalls!