Roze behang

Roze behang

De tijd dat roze als een meisjes kleur werd gezien is allang voorbij. Tegenwoordig mag iedereen ermee gezien worden. En in het interieur is dat niet anders: roze behang is in! Zuurstokroze designs of oud roze behang, het kan allemaal. Met het Hollywood Palm behang geeft u uw interieur een luxe randje, dankzij het metallic element, en met het Victorian Star behang zorgt u juist voor een rustig basis. Op zoek naar een bloemen behang? Dan zal het roze Lilac behang van Cole & Son u niet teleurstellen.

Toon 1 - 24 van 178
More filters

Roze behang bij Coloredwalls

Het roze behang bij Coloredwalls biedt voor ieder wel wat wils, jong én oud. Van zuurstokroze tot prachtig diep oudroze behang, onze collectie roze design behang toont zich in vele kleurtinten. Luxe behang in de meest prachtige patronen die een schitterend schouwspel op uw muren creëren. Het Coral behang van Ferm Living is hier een van en weet met zijn prachtige detailwerk uw aandacht te vangen. Bekijk het mooiste roze behang bij Coloredwalls.

Oudroze behang

Prachtig oudroze behang is om verliefd op te worden. Ons exclusieve behang in deze elegante kleur neemt u mee in een zachte roze wolk, en brengt veel warmte en elegantie in uw interieur. De kleur oudroze komt vaak terug in bloemen behang. De zachte kleur combineert met bloemen zorgt voor en vintage look. Neem een kijkje in onze adembenemende collectie van oudroze behang.

Behang roze goud

Geef uw roze interieur een luxueuze tint door er een spatje goud doorheen te mengen. Het zijn twee prachtige warme kleuren die goed samengaan. Bekijk ook eens de pagina goud behang voor meer inspiratie. Ontdek het mooiste roze goud behang in de collectie van Coloredwalls.