Groen behang

Groen behang

De kleur groen is een geliefde kleur in het interieur. Zowel in meubels, accessoires en de aankleding van het huis is de kleur niet meer weg te denken. Geen wonder dat er dan ook een grote hoeveelheid groen behang te verkrijgen is. Behangen met jungle prints, zoals het Palm Jungle behang. Het Forest behang is een prachtig voorbeeld van een weelderig donkergroen behang, met als tegenhanger het eveneens beboste Woods van Cole & Son, een zachter mintgroen behang. 

Toon 1 - 24 van 515
More filters

Groen behang bij Coloredwalls

Groen behang is niet voor niets geliefd in menig interieur. Dit zachte design behang heeft een rustgevend effect in huis en is in vele tinten te vinden. Van lichtgroen tot appeltjesgroen, van donkergroen tot olijfgroen. Van welke kleur groen behang u ook blij wordt, Coloredwalls heeft het allemaal in huis.

Groen behang met print

Naast het egale groen behang beschikt de collectie van Coloredwalls ook over groen behang met print. Van rustige grafische patronen zoals het Arte Musa behang tot weelderige dessins als het Forest behang van Cole and Son, verschillende soorten groen behang met print zijn in onze collectie te vinden!

Donkergroen behang

Het ultieme luxe behang van het groene deel uit onze behangcollectie is misschien wel donkergroen behang. Deze prachtige diepe kleur design behang maakt de kamer warm en uitnodigend. Diverse dessins van prachtig exclusief behang in een donkergroene kleur verrijken de collectie van Coloredwalls.

Mintgroen behang

Toe aan een nieuwe frisse kleur in huis? Mintgroen behang helpt u daar een handje bij. Luxe behang in deze kleur zorgt voor een vrolijke uitstraling in huis. Bestel uw mintgroene design behang eenvoudig bij ColoredWalls.