Goud behang

Goud behang

Met goud behang kunnen we uitpakken! Zeker wanneer u kiest voor goudkleur behang met een metallic laagje, zal deze op een bijzondere manier schitteren wanneer het licht erop schijnt. Het gouden Pebble behang heeft een minimaal kiezelmotief en bij het Senzo Spot behang lichten de ‘spots’ goud op. Een ander prachtig behang met goud is het Bearded Leopard behang van Moooi, waarop de gouden kleur wat subtieler door de print verweven is. Liever een koele metallic kleur? Ga voor zilver behang.

Toon 1 - 24 van 181
More filters
 

Goud behang bij Coloredwalls

Goud behang is een prachtige keuze voor ieder die van luxe behang houdt. Dit design behang komt niet alleen in een prachtige egale goudtint, het exclusieve behang is ook verkrijgbaar in verschillende mooie combinaties. Luxueus goud behang zoals het Itaya behang van Arte geeft uw muren een chique uitstraling.

Behang zwart goud

Zwart goud behang is een prachtige keuze voor ieder die een liefhebber is van een tijdloos interieur en daar een luxueus tintje aan wil toevoegen. Dit luxe behang in zwart goud zal uw interieur ongetwijfeld lang sieren. Het Arte Miira behang is een chique voorbeeld van zwart goud behang dat voor een luxueuze uitstraling in de kamer zorgt.

behang groen goud

Een andere mooie combinatie is groen goud behang. Hiermee geeft u uw interieur een botanische én stijlvolle uitstraling! Luxe behang in groen goud is in vele mooie dessins te vinden. Ga voor een subtiel groen goud behang met het vintageachtige Salvage behang van Cole and Son, of kies een opvallender behang zoals het Ferm Living Coral behang.

Goud behang bladeren

Geef uw botanische interieur een luxueus tintje door er een gouden teint aan toe te voegen. Neem het Itaya behang van het Belgische Arte, waarop prachtige bladeren in een luxueuze goudkleur te zien zijn. Dit exclusieve behang met gouden bladeren is een chique maar speelse toevoeging aan ieder interieur. Goud bladeren behang komt daarnaast in nog veel meer dessins, neem een kijkje in onze collectie van Botanisch behang.