Blauw behang

Blauw behang

Blauw behang is de perfecte kleur voor een fris interieur. We associëren het met water, de lucht en helderheid. Zo doet het Stars behang (tip voor de kinderkamer!) ons staren naar een hemel vol sterren. Op het even zo blauwe Acquario behang zwemmen exotische vissen van links naar rechts. Voor een donkerblauw behang met een rustigere print kunt u onder andere kijken naar het Flying Coral Fish behang van Moooi, waarop op een abstracte manier de schubben van een vis worden geïllustreerd. Blauw is een interessante kleur met veel mogelijkheden.

Toon 1 - 24 van 478
More filters

Blauw behang bij Coloredwalls

Een fris interieur begint bij blauw behang. Blauw behang bij Coloredwalls is te vinden in vele prachtige dessins. Ons luxe behang is verkrijgbaar in verschillende tinten blauw, waarmee u prachtige kleurencombinaties kunt maken. Denk aan de kleurcombinatie blauw en groen behang. Luxueus blauw behang waarmee u uw interieur voorziet van een elegante uitstraling, zoals het Shoji Blossom behang van Moooi. Ontdekt het mooiste blauwe behang bij Coloredwalls.

Donkerblauw behang

Een van de verscheidene en ongetwijfeld favoriete tinten van het blauwe behang is donkerblauw behang. Met dit prachtige diepe en donkere luxe behang brengt u veel sfeer in de kamer! Dit exclusieve behang laat zich daarbij ook goed combineren met luxueuze kleuren zoals goud en messing. Neem het palm jungle behang van Cole and Son. De kleurcombinatie donderblauw en goud zorgt voor een echte eye-catcher in uw interieur.

Behang blauw goud

De combinatie blauw en goud is een perfecte keuze voor iedere liefhebber van luxe. Deze twee kleuren stralen gecombineerd ontzettend veel elegantie en chic uit, geen wonder dat het een geliefde keuze is voor in het interieur. Neem ook eens een kijkje bij goud behang.

Blauw behang slaapkamer

Tover uw slaapkamer om tot de slaapkamer van uw dromen met blauw slaapkamer behang. Diverse luxe dessins zullen uw slaapkamer elegant aankleden. Ontdek exclusief blauw slaapkamer behang in de veelzijdige collectie van Coloredwalls.