Behang

Luxe behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. En dat vinden we maar wat leuk! Kinder behang, bloemen behang, grafisch behang: op Coloredwalls vindt u luxe behang dat volledig voldoet aan al uw wensen. Naast het zeer populaire Ferm Living behang is ook het prachtige Cole en Son behang niet meer weg te denken uit onze collectie. Behang geeft u de perfecte mogelijkheid om op een gemakkelijke manier een eigen draai aan een ruimte te geven. Het vrolijkt op of zorgt voor een fris plaatje! En het is perfect voor een ieder die van verandering houdt. Zo kunt u regelmatig een andere sfeer aanbrengen in uw interieur, zonder daar veel voor te hoeven veranderen! 

Toon 1 - 24 van 3827
More filters

Luxe behang bij Coloredwalls

Het mooiste luxe behang van toonaangevende merken vind u bij Coloredwalls. Gerenommeerde merken zoals Arte, Cole and Son en Moooi hebben prachtig exclusief behang in hun collectie, dat elke muur laat stralen. Design behang zoals het Menagerie of Extinct Animals van Moooi of het Facet behang van Arte vormen een echte verrijking voor uw interieur.

Luxe behang woonkamer

In onze collectie vind u het mooiste exclusieve behang voor de woonkamer. Van rustige dessins tot echte smaakmakers die bol van kleur staan. Denk bijvoorbeeld aan goud behang. Stuk voor stuk luxe behang dat veel sfeer in de woonkamer creëert. Design behang in de woonkamer vormt de basis van een stijlvol interieur.

Design behang

Op zoek naar design behang? Bij Coloredwalls bent u aan het juiste adres! In ons brede aanbod vind u verschillende exclusieve behangen in een breed kleurenpalet. Neem een kijkje bij de verschillende thema’s die onze collectie rijk is. Luxe behang van populaire merken zoals Ferm Living en Pierre Frey.